I SEE YOU

‘I See You’ is een getekende reis door de Verenigde Staten, gebundeld in een boek. Het is een gelimiteerde oplage van 30 stuks, gesigneerd en genummerd.

”Afgelopen zomer heb ik negen weken gereisd door de Verenigde Staten. Ik ben gefascineerd door de cultuur, levenswijze en diversiteit van dit land. Ik gaf mezelf de opdracht om alles wat op deze inspirerende reis mijn oog trok, vast te leggen in mijn schetsboek. Omdat er zoveel indrukken waren, besloot ik alles wat ik tekende te herhalen in verschillende vormen. Zo kwam ik meer dan 30 huizen tegen die ik zo bijzonder vond dat ik ze wel moest vastleggen. Daarnaast tekende ik 20 Hawaii shirts, 12 plattegronden, 30 verpakkingen en 40 honden.
Ook illustreerde ik korte fragmenten en kleine gesprekjes die ik opving, eigenlijk alles wat voor mij typerend was aan dit land. Er is een verzameling illustraties ontstaan die mijn fascinatie voor dit land weergeeft. Deze illustraties heb ik gebundeld in een boek, geëxposeerd en in een gelimiteerde oplage verkocht: een objectieve waarneming van het land en alternatieve reisgids.”

Geëxposeerd:
Dutch Design Week,  Eindhoven 2016
Hoxton Hotel, Amsterdam 2016
Dutch Design Week, Eindhoven 2017

2016, oktober